-
«Μελέτη της ποιότητας του τυριού Φέτα που ωριμάζει και διατηρείται σε ξύλινα βαρέλια ή λευκοσιδηρά δοχεία». Χρηματοδοτήθηκε από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων,
-
"New ripening room monitoring technology for improving the efficiency and sustainability of cheese ripening processes" SMART-RIPE (FP7-KBBE-2013-7-single-stage). CP-TP, Proposal number 613827,
-
Δημιουργία λειτουργικού τροφίμου από γιαούρτι με β-γλυκάνες ή σκόνη εδωδίμων φαρμακευτικών μανιταριών των ειδών PLEUROTUS OSTREATUS
-
Assessment of indigenous animal breed production, innovation of the bio-medicinal product and conservation of biodiversity in the cross-border regions of Greece-Italy (INTERREG IIIA), This program was approved and funded by the Interreg IIIA Greece-Italy / Axis 2 Community Initiative. Measure 2.1 "Cooperation in the field of Research, Development and Transfer of Technology".