GreekEnglish

Ερευνητικά προγράμματα υπό κρίση

  1. «New ripening room monitoring technology for improving cheese ripening processes efficiency-SMART-RIPE»(FP7-KBBE-2012-6-single stage).  (δεν κρίθηκε επιλέξιμο)
  2. «Innovation and development of milk and cheeses with biofunctional properties and their biomedical evaluation as rural and mediterranean diet development strategy» (INTERREG IVA Greece-Italy).(δεν κρίθηκε επιλέξιμο) 
  3. «Ανάπτυξη και πιλοτική εφαρμογή σε βιοτεχνική κλίμακα νέων εναρκτήριων, βιο-προστατευτικών και προβιοτικών καλλιεργειών με προέλευση την αυτόχθονη μικροβιακή χλωρίδα παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων γάλακτος». (δεν κρίθηκε επιλέξιμο)
  4. «Eπίδραση του υλικού συσκευασίας της Φέτας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος» . (δεν κρίθηκε επιλέξιμο)
  5. Study on the support of the competitiveness and the innovation of cheese industries: a. Through the enhancement of new quality products, b. With actions of electronic entrepreneurship”. (δεν κρίθηκε επιλέξιμο)
  6.  Ανάπτυξη νέων βιο-λειτουργικών τροφίμων και βελτίωση της ολικής ποιότητας παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος και κρέατος με κατάλληλη διαχείριση της μικροβιακής τους οικολογίας.  (ΠΑΒΕΤ 2013, ΑΡ. ΠΡΟΤΑΣΗΣ 1022)